Novi Sad
12.10.2015.
07:42 > 07:43
Zaposleni u preduzeću "Hleb" od danas su u štrajku.
  • Dr. Marks bez Engelsa

    12.10.2015 14:06
    ?!?
    Razumem ja radnike koji odavno nisu dobili svoje zarade ali, majke mi, ne vidim svrhu i smisao ovakvog strajka. Najvise im duguju upravo vrtici i bolnice, a oni bi samo njima da isporuce hleb?! Ispada da mi, obicni gradjani, opet nadrljasmo zbog tudjih dugova! Pa, ima li iko od clanova strajkackog odbora u "Hlebu" imalo mozga? Ah, da, zaboravio sam, za mesenje hleba niti se koristi niti im je potreban!
  • M.M.

    12.10.2015 12:56
    Simetalka
    Krajnje je vreme da revizori i inspekcija uđe u pekaru "Hleb" i provere poslovanje 12 godina? Gde su nestale naše vekne i šta je kupljeno od naši vekni a mi ostali gladni.Kakvi su krediti podizani i u čega se ulagao novac u Beogradu,dali je "Hleb" uopšte plaćen i dali će se sad oglasiti agencija za privatizaciju. Nekad ponos Novog Sada Novosacki Hleb a danas radnici "Hleba"gladuju. Sramota!
  • 12.10.2015 11:37
    sramno ,sramno
    momentalno na sud, nekima daje putne troškove a neke jednostavno izbriše iz evidencije ,a čovek radio tri godine sa ugovorom o delu bez ijednog dana godišnjeg odmora sramota imaće sud i po tom pitanju da se malo pozabavi ko direktoru daje takvo pravo da odredi kome da da putne troškove a kome ne sebi je verovatno dao jer kako bi došao na posao verovatno se vidite na sudu pozdrav direktoru
  • Deki

    12.10.2015 09:14
    TUŽBA, kolektivna tužba
    Ljudi, tužite firmu. Uzmite advokata dok nije kasno.
    Dokel, ono glupo razmišljanje i strah, tužite firmu odmah.
    Šta vam znači što radite za džabe? I tako žće i biti i prevariće vas jer vi čekate bolje sutra, a to NEĆE NIKAD biti. To on spremaju firmu za prodaju nekom svom pajtašu.
  • Maki

    12.10.2015 07:56
    ...
    Dobro znam kako je to.Ja radim u AMB Grafici(Stylos group) gde plata kasni 10 meseci!!!!...Drzavo dokle ces stititi te skorojevice,i lopove..dokle????????Inspekcija vikendom ne sme uci u fabriku,a svaka subota je radna i dnevnice se daju na ruke..Gde je tu placanje poreza,itd???
  • novosađanin

    12.10.2015 06:24
    oglasi
    Na nekoliko mesta gde se nude poslovi pojavljuje se redovno i ova pekara "Hleb". Ne nasedajte na oglase da radite teške poslove za džabe. Neka je na čast onim sajtovima koji bi za novac stavili u zabludu nezaposlene. Naravoučenije, posetiti poslodavčev sajt,uzeti PIB, otići u APR videti ko je vlasnik i ostale zapise, a onda u NBS prinudna naplata i blokade.I izbegavajte oglase po banderama što je Radio 021 istraživao i savetovao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna